Захист нерухомості завдяки страховим продуктам з урахуванням військових ризиків для квартир, що будуються

Шановні клієнти, нагадуємо вам що ви можете оформити страхування з урахуванням військових ризиків для квартир, що будуються! Договір добровільного страхування за Програмою "Квартир, що будується" від страхової компанії "БРОКБІЗНЕС" доступний для придбання покупцями при укладанні угоди з придбання нерухомості у всіх житлових комплексах Alliance Novobud.

Договір передбачає страхування фінансового ризику, а саме: майнових інтересів покупця об'єкта нерухомості, пов’язаних з фінансовими збитками, які викликані невиконанням зобов’язань за договором  купівлі-продажу майнових прав щодо передачі у власність цих майнових прав за договором купівлі-продажу.

Страховим випадком є невиконання зобов’язань Забудовником (продавцем квартири), щодо передачі у власність страхувальника майнових прав за договором купівлі-продажу майнових прав, внаслідок:

  • націоналізації;
  • техногенної аварії;
  • воєнних ризиків, а саме повна загибель об'єкта нерухомості у разі застосування стрілецької зброї, гранат та/або в результаті вибуху артилерійських снарядів, мінометних мін, ракетних боєприпасів, авіабомб та боєголовок, керованих і балістичних ракет, крім ядерної, біологічної, та хімічної зброї;
  • пожежі, вибуху, аварії, стихійних лих.

Страхувальниками можуть бути дієздатні фізичні особи, в тому числі підприємці та юридичні особи.

Страхова сума дорівнює вартості об'єкта нерухомості, а страховий тариф складає 0,35%.

Об’єкт нерухомості: квартири, нежитлові приміщення та інше нерухоме майно, яке використовується в приватних та/або комерційних цілях.

Договори страхування діють на території України, за виключенням територій проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні), також тимчасово анексованих територій України, а також територій проведення операцій Об’єднаних сил. Територій, що розташовані на відстані до 100 кілометрів від Зони стикання (згідно з Додатковим протоколом до Женевських конвенцій від 12 серпня 1949 року, що стосується захисту жертв міжнародних збройних конфліктів (Протокол I), від 8 червня 1977 року).

Більше інформації у відділах продажу Alliance Novobud:

Krona Park II, Madison Gardens, «Лавандовий» — м. Бровари, вул. В. Чорновола, 8A, тел. +38 (044) 344-08-23. Montreal House та Illinsky House — м. Київ, вул. Іллінська, 22, тел. +38 (044) 344-06-91.