ЖК Montreal House – переможець European Property Awards 2020-2021

ЖК Montreal House був відзначений нагородою «П’ять зірок» у категорії Best Architecture Multiple Residence

ЖК Montreal House був відзначений нагородою «П’ять зірок» у категорії Best Architecture Multiple Residence (Краща архітектура багатоквартирної забудови) за версією найпрестижнішої європейської професійної нагороди European Property Awards 2020-2021.

 

Урочиста церемонія нагородження переможців відбулася 11 грудня, ЖК Montreal House увійшов у число кращих архітектурних проєктів Європи.

 

Міжнародний Конкурс Нерухомості European Property Awards оцінюється незалежною комісією з 80 членів журі – експертів в області нерухомості. Колегія журі оцінює такі якості проекту, як дизайн, якість, сервіс, інновації та оригінальність. Журі очолюють Лорд Кейтнесс, Лорд Бест і Лорд Уеверлі, члени Палати Лордів в Парламенті Великобританії.

 

Премія проводиться вже 27 років і охоплює понад 45 різних категорій житлової та комерційної нерухомості.

 

ЖК «Монреаль» – проєкт бізнес-класу у діловому та культурному центрі Києва. Каскадна поверховість, відкриті тераси на даху, дворівневий підземний паркінг, комерційні приміщення на перших поверхах, дитячі ігрові локації, консьєрж-сервіс, закрита територія з новітніми системами охорони – створені всі необхідні умови для життя, самореалізації та відпочинку.

Натуральні матеріали, енергоефективні рішення, передові інженерні технології забезпечують надійність, безпеку та оригінальний екстер'єр будівель.