ЖК «Монреаль» пропонує квартири у розстрочку до 44 місяців!

Якщо Ви вирішили придбати нову квартиру в центрі столиці, не варто відкладати з покупкою. Розстрочка від забудовника – найбільш оптимальний варіант придбання вподобаного житла. ЖК «Montreal» пропонує максимально вигідні та зручні умови для клієнтів – купити квартиру в розстрочку з початковим внеском всього 30%. Решту суми можна сплатити протягом 44 місяців! При покупці квартири у розстрочку, ціна за м кв. фіксується.

 

ЖК Montreal House - розстрочка до 44 місяців

 

Фахівці відділу продажу допоможуть підібрати житло що оптимально підходить під Ваші вимоги, запропонують максимально зручний графік платежів і найбільш прийнятну суму виплат.

 

Для оформлення розстрочки досить мати при собі паспорт та ідентифікаційний код. На початкових стадіях зведення будинку, ціни на квартири найбільш привабливі для покупців. Чим ближче до моменту здачі – тим вище вартість житла. Придбання квартири у розстрочку дозволяє не тільки своєчасно зробити вигідну покупку, але й надійно зберегти вкладені кошти, «закріпивши» вартість квартири на момент підписання договору.

 

ЖК «Монреаль» – будуйте своє майбутнє разом з нами!

 

Обрати квартиру