Хід будівництва станом на 30.09.2022

Секція 1

Ведуться роботи з влаштування монолітного каркаса. Готовність — 93%. На фінальній стадії роботи зі зведення цегляних стін та перегородок. Виконано 90%. Комунікаційні ніші готові на 70%.

Роботи з встановлення вентиляції житлових поверхів виконані на понад 70%. Влаштування системи водопостачання (стояки).  Готовність — 50%. Влаштування системи водовідведення К1.  Готовність — 70%. Влаштування системи водовідведення К2.  Готовність — 70%.

 

Секція 2

Роботи зі зведення цегляних стін та перегородок завершені. Влаштування комунікаційних ніш також завершене. Роботи по влаштуванню покрівлі виконані на 90%. Влаштування системи Опалення (стояки) завершене.

Завершені роботи зі встановлення металевих вентиляційних каналів житлових поверхів (Без МЗК). Завершено роботи з влаштування системи водопостачання. Також завершені роботи з влаштування систем водовідведення К1та К2.

 

Секція 3

Зведено стіни та перегородки. Комунікаційні ніші завершені на 80%. Активно ведуться роботи по влаштуванню покрівлі. Влаштування систем опалення (стояки), вентиляції та водопроводу завершене. Влаштування систем водовідведення К1 та К2 також завершено.

 

Секція 4

Тривають роботи з влаштування монолітного каркаса. Готовність — 93%. Активно ведуться роботи зі зведення стін та перегородок. Ведуться і роботи з влаштування системи опалення. Система вентиляції готова на 80%.

Ведуться роботи з влаштування системи водопостачання (стояки).  Готовність — 50%. Системи водовідведення К1 та К2 готові на 50%.

 

Секція 5

Активно ведуться роботи по зведенню стін та перегородок. Готовність — 70%. Комунікаційні ніші майже завершені. Ведуться роботи з влаштування системи опалення (стояки).  Готовність — 50%. Майже завершено влаштування системи вентиляції.

Влаштування систем водопостачання готове на 50%. Влаштування системи Водовідведення К1 та К2 завершене на 70%.

 

Паркінг

Ведуться роботи з влаштування монолітного каркаса. Готовність — 65%.