Кредит на квартиру в ЖК Montreal House від банку «Глобус»

Пропонуємо придбати квартиру в ЖК Montreal House в кредит від банку «Глобус».

 

Початковий внесок становить від 20% вартості житла, термін виплат може сягати до 20 років. Ціна фіксується у гривні, передбачена можливість дострокового погашення. Будь-яку вподобану квартиру можна придбати в кредит, обравши зручний початковий внесок і період виплати.

 

Ознайомитися з деталями та розрахувати вартість квартири можна на сайті  банку: посилання на сайт

 

ЖК Montreal House – проєкт бізнес-класу в центрі Києва в оточенні кращої культурної, ділової, спортивної інфраструктури столиці.

 

Будівля має змінну поверховість – від 11 до 20 поверхів. У комплексі розташовано 328 квартир. Кожна деталь продумана для зручності та комфорту резидентів: унікальний під'їзд готельного типу, розкішне 9-ти метрове лобі, івент-хол, професійний консьєрж-сервіс.

 

Одна з відмінних рис комплексу – відкриті тераси на даху. Зустрічайте гостей, відпочивайте, займайтеся спортом на тлі панорам улюбленого Києва.

 

Крім того, в комплексі передбачена закрита територія, власний внутрішній двір, багаторівнева система безпеки, дворівневий підземний паркінг, який ліфтом з'єднаний з житловими поверхами. Для маленьких резидентів передбачені дитячі ігрові локації безпосередньо в будинку. На перших поверхах знаходяться комерційні приміщення.

 

Житловий комплекс Montreal House розташований по вулиці Антоновича, 83, поруч з костелом Св. Миколая, НСК «Олімпійський», БЦ Toronto-Kyiv.

  

Банк «Глобус»: ліцензія НБУ №240 від 21.01.2019 року.