ЖК Montreal House здобув перемогу у будівельній премії Ibuild

ЖК Montreal House у рамках VIII всеукраїнської будівельної премії Ibuild став переможцем у номінації «Кращий житловий комплекс бізнес-класу».

Оголошення результатів відбулося 10 грудня 2020 року на урочистому заході у готелі Hilton.

Щорічна премія Ibuild проводиться Конфедерацією будівельників України з метою відзначення найвагоміших досягнень компаній та діячів ринку, їх внеску у розвиток будівельної галузі України.

Переможець обирається шляхом голосування Експертної ради та он-лайн голосування на сайті премії.

«Ми вдячні за почесну нагороду та особливу відзнаку комплексу. Ми кожен день вкладаємо сили і душу в проєкт, щоб зробити його найкращим. ЖК Montreal House – це нові важливості для кожного нашого клієнта та всієї команди», – прокоментував здобуту нагороду керівник відділу продажу Михайло Полозюк.

ЖК Montreal House – комплекс бізнес-класу в центрі Києва. Терасна забудова, експлуатовані дахи, внутрішній двір з концепцією приватного саду надають мешканцям квартир можливість бути ближче до природи, залишаючись в центрі міста.

Власна інфраструктура представлена підземним паркінгом, дитячими ігровими локаціями у будинку, приміщеннями для комерційної нерухомості на перших поверхах будівлі.

При зведенні комплексу використовуються натуральні матеріали, передові технології та енергоефективні рішення.

Поруч з ЖК Montreal House розташована краща ценральна соціально-побутова та торговельно-розважальна інфраструктура.